Prachtige deelname Lanenkaatsen 2023 +300 kaatsers

Toen gister de lijst om 17:00 uur dicht ging bij Kamsma en op de website konden we een prachtige 309 deelnemers noteren voor de loting van het Lanenkaatsen. Op locatie bij de voorzitter begon het voltallige bestuur in het gezelschap van de hoofdsponsor en oud-bestuursleden om 19:00 uur met de loting in de 7 groepen. Vrijdag / zaterdag werd duidelijk dat ook de minimale 8 parturen bij de dames groep 7 werd gehaald. Hulde aan een ieder die deze groep gepromoot heeft. RSH deed live verslag van de loting en werd goed beluisterd door de kaatsers die vol verwachting aan de andere kant van de lijn zaten mee te luisteren en kijken. Rond 21:00 waren alle kaatsers geloot in de verschillende groepen door hoofdscheidsrechter Lieuwe Brandsma onder toeziend ook van oud hoofdscheidsrechter Simon van Dijk.

Alle lijsten zijn te vinden op deze website en in de etalage van Kamsma: Programma en uitslagen – Lanenkaatsen We wensen alle kaatsers, vrijwilligers en toeschouwers een geweldige kaatsweek toe! Het kan warm worden dus drink voldoende water om problemen met de hitte te voorkomen.

Tot morgen op de Lanen!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com