Lanenkaatsen gaat warm van start!

Het Lanenkaatsen barst vanavond los in de groepen 1 (11-16), 2 (17-35), 3 (36-49) en 7 (Dames 36+) De partijen beginnen om 18:30 maar graag om 18:15 aanwezig. Alle voorbereidingen zijn afgelopen zaterdag en maandag getroffen om alles weer in goede banen te leiden. Aan het weer zal het in ieder geval niet liggen. Het wordt warm dus drink voldoende water. Ook verkrijgbaar bij de studio. Let op. In Harlingen is het betaald parkeren aangepast tot 20:00. Houdt hier dus rekening mee als je met de auto bent. De laatste tip. We hebben dit jaar een pin automaat in de studio, dus Pinnen mag! We wensen kaatsers, vrijwilligers, bewoners, sponsors en andere betrokkenen heel veel succes en vooral plezier toe.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com