Voorinschrijving jubileumboek 75 jaar Lanenkaatsen

In het najaar van 2023 verschijnt het langverwachte jubileumboek 75 jaar Lanenkaatsen. Met trots presenteren we een prachtige multimedia uitgave vol met foto’s, kaatsers, verhalen, achtergrondinformatie en diverse verwijzingen naar online materiaal zoals beelden en foto’s en webpagina’s. Het jubileumboek wordt met veel zorg samengesteld samen met onze partner Flevodruk. Al een aantal jaren wordt er achter de schermen hard gewerkt aan de inhoud. Het boek bevat (nieuw) materiaal uit de collecties van de Harlinger fotografen Hein van den Oever, Joachim de Ruijter, Dorus Breidenbach en Stefan Postema. Daarnaast hebben Clemens van der Zwet en Doede van der Hoek opnames gemaakt met bekende kaatsers, vrijwilligers en andere nauw betrokkenen bij het Lanenkaatsen. Ook zullen veel verhalen terugkeren over de verschillende decennia van het Lanenkaatsen en de kaatsers van de Lanen. Wiebe van Dijk, Theo Outhuijse en Niels Outhuijse verzorgen de teksten. Kortom een fraaie hardcover die niet in je boekenkast mag ontbreken.

Voorinschrijving met 2,50 korting
Als je het jubileumboek 75 jaar Lanenkaatsen nu besteld via onderstaand formulier en Ideal betaling dan ontvang je 2,50 korting en ben je verzekerd van het ideale Kerst- of Sinterklaascadeau van 2023! Het boek komt op de markt voor 25 euro en als je deze nu besteld en direct afrekent met Ideal betaal je dus slechts 22,50. Vrienden van het Lanenkaatsen betalen slechts 20,00 dus twijfel niet en wordt ook vriend van het Lanenkaatsen en ontvang het schitterende jubileumboek in het najaar. Bezorging zal tegen vergoeding van de portokosten ook mogelijk worden. Het boek heeft een vierkante hardcover omslag en zal 192 pagina’s bevatten voor heel veel lees- en kijkplezier. Volgens de planning zal het boek in november officieel worden gepresenteerd en verkrijgbaar zijn bij diverse verkooppunten. Gedurende het jaar zullen we een aantal momenten kiezen om het boek te promoten. Natuurlijk tijdens het Lanenkaatsen in 2023 van 12 tot en met 16 juni, tijdens de Visserijdagen en wellicht ook tijdens de kerstmarkt.

Het is natuurlijk een hele investering voor een stichting zoals het Lanenkaatsen, daarom zijn we ook op zoek naar sponsors en of donateurs, die het Lanenkaatsen een warm hard toedragen. Sponsors kunnen een staffelkorting ontvangen bij een bepaalde afname bijvoorbeeld als relatiegeschenk of kerstcadeau voor het personeel. Donateurs en sponsors kunnen een eervolle naamsvermelding krijgen in het jubileumboek.

Totaal: € -
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com