Info en contact

In al die jaren van de Lanenkaatshistorie hebben ontzettend veel memorabele gebeurtenissen plaatsgevonden. Een groot aantal deelnemende kaatsers uit de regio en zelfs verder, de vele toeschouwers en niet te vergeten alle vrijwilligers, die het Lanenkaatsen in stand hebben weten te houden, hebben gezorgd voor een enorme hoeveelheid aan informatie in de vorm van winnaars, klassementlijsten, opmerkelijkheden, foto’s, interviews enz.

Een deel van deze informatie is beschikbaar doordat een aantal personen, deze informatie hebben opgeslagen, waaronder onze Lanenfotograaf Heijn van den Oever, die vanaf het begin alle winnaars op de foto heeft vastgelegd. Ook hebben we veel informatie kunnen halen uit het archief van de Harlinger en Leeuwarder Courant, waarvoor dank voor de medewerking. Siebo Homminga heeft sinds 1981 alle lijsten en uitslagen bewaard in mappen. Deze zijn per jaar verwerkt op deze website.

Met behulp van deze informatie kunnen we je nu voorzien van een informatieve website met leuke weetjes, foto’s en klassementen. Toch blijven we op zoek naar meer… Alle winnaars uit de historie zijn bekend en nu ook de nummers twee t/m vier uit alle jaargangen vanaf 1950. Ook van bijzondere ervaringen en gebeurtenissen kun je ons op de hoogte stellen. Graag horen we van je zodat de site verbeterd kan worden.

Correspondentie:
Kleine Bredeplaats 22
8861 BV Harlingen
tel.: 06-25311236
kVk 41005213
of mail naar info@lanenkaatsen.nl

Ook voor vragen en op of aanmerkingen kunnen je dit mail adres gebruiken.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com