Aanmelding sponsoring 2023

Beste Sponsors,

Via onderstaande formulier is het mogelijk om de sponsoring bijdrage voor 2023 te bevestigen en digitaal via Ideal de betaling over te maken. Als trouwe sponsor of mogelijk als nieuwe sponsor heb je weer de keuze uit een aantal pakketten variërend van € 50 tot € 750. Er zijn uiteraard ook andere bijzondere tegenprestaties in overleg mogelijk.

€ 50,-U krijgt een reclamespotje die ’s avonds tussen de muziek door wordt gedraaid.
€ 100,-U krijgt een reclamespotje en uw logo komt op onze website.
€ 150,-U krijgt een reclamespotje, uw logo komt op onze website en uw bedrijfsnaam komt op het grote sponsorbord bij de studio.
€ 200,-U krijgt een reclamespotje, uw logo komt op onze website en uw bedrijfsnaam komt op het grote sponsorbord bij de studio. Ook komt uw bedrijfsnaam samen met een andere sponsor in een perk op de telegraaf.
€ 350,- U krijgt een reclamespotje, uw logo komt op onze website en uw bedrijfsnaam komt op het grote sponsorbord bij de studio. Ook komt uw bedrijfsnaam in een perk op de telegraaf.
€ 500,-U krijgt een reclamespotje, uw logo komt op onze website en uw bedrijfsnaam komt groot op het hoofdsponsorbord bij de studio. Ook bent u medesponsor van een groep, dus uw bedrijf wordt genoemd bij de prijsuitreiking en er wordt een redactioneel stuk geplaatst.
€ 750,-U krijgt een reclamespotje, uw logo komt op onze website en uw bedrijfsnaam komt groot op het hoofdsponsorbord bij de studio. Ook bent u sponsor van een groep, dus uw bedrijf wordt genoemd bij de prijsuitreiking en er wordt een redactioneel stuk geplaatst.


Vul onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en klik op betalen via Ideal om de betaling door te voeren. Heb je nog vragen dan kun je contact opnemen via sponsoring@lanenkaatsen.nl

Totaal € -
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com