Vriendenactie

Om het Lanenkaatsen te organiseren zijn wij voor een groot gedeelte aangewezen op de sponsoring vanuit het bedrijfsleven en de middenstand van Harlingen en omstreken.

Voor een extra financiële impuls zijn we in 2002 gestart met de actie “Vrienden van het Lanenkaatsen”, en niet zonder succes, want al ruim 200 mensen die het Lanenkaatsen een warm hart toedragen hebben zich hiervoor opgegeven en voor € 10,- een plaatsje op het alom bekende “vriendenbord” verworven.

Nu hopen wij natuurlijk dat u ons wilt blijven steunen om dit mooie evenement te organiseren en tevens uw plaats op dit bord te behouden. Mocht het antwoord hierop positief zijn, vragen wij u vriendelijk weer de € 10,- over te maken. Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en betaal eenvoudig direct via Ideal.

Jubileumboek 75 jaar Lanenkaatsen

Speciaal voor onze vrienden hebben we een leuke aanbieding. Blijf je ook weer vriend in 2023 of wordt je een nieuwe vriend dan ontvang je ons jubileumboek voor slechts 20 euro (winkelprijs 25 euro) In het onderstaande formulier kun je kiezen of je alleen vriend wilt zijn of dat je ook 1 of meer jubileumboeken wilt ontvangen. Kortom de kosten voor vriend 2023 inclusief boek zijn samen 30 euro. Het boek verschijnt in november van dit jaar. We zullen je in de loop van het jaar informeren over de afhaalpunten en eventuele bezorging.

Totaal: € -
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com