Aanmelding Lanenkaatsen (12-16 juni) van start

We kunnen niet wachten totdat de 72e editie van het Lanenkaatsen weer is los gebarsten met een mix van spanning, humor en sensatie. De eerste zonnestralen geven ons het gevoel van lente. Vol energie zijn we weer van start gegaan met de organisatie van het mooiste straatkaatsevenement op de Lanen in Harlingen. Op maandag 12 juni starten we weer met het bekende programma. De groepen 1. (11-16) 2. (17-35) 3. (36-49) en 7. (Dames 36 jaar en ouder) kaatsen hun eerste partij op maandag. De groepen 4. (50-59), 5. (Dames 11-35) 6. (60+) kaatsen hun openingspartijen op de dinsdag 14 juni.

Vanaf dit weekend (7-9 april) gaat de inschrijving weer van start. Het deelnameformulier op de website is dan weer geopend. Ook liggen de inschrijflijsten bij Kamsma weer klaar, dus alle mogelijkheden om er weer bij te zijn als Lanenkaatsenliefhebber. Je kunt ook dit jaar de betaling verrichten met Ideal. Aansluitend op de aanmelding heb je de mogelijkheid om een bankbetaling van 5 euro te verrichten. Als alternatief kun je nog steeds in de studio op de Lanen betalen, maar het is wellicht makkelijk om dit al via Ideal geregeld te hebben.

We zien er naar uit om jullie in juni weer in actie te zien op de Lanen. Schroom niet om deel te nemen want het Lanenkaatsen is voor iedereen. De jeugd van 11-16 jaar heeft weer kans om de eerste lanentitel binnen te halen en gehuldigd te worden op het bordes van de harmonie. Er zijn mooie geld- en bijprijzen van de lokale bedrijven te verdienen. Groep 2 (17-35) is een mooie mix fanatieke sportievelingen en toppers uit de regio. Voor iedereen kans! Groep 3 (36-49) en 4 (50-59) liefhebbers van het kaatsspel met de nodige ervaring en geslepenheid met het straatkaatsen, maar we vinden het ook leuk als je als nieuwkomer je geluk komt beproeven. Het kan zomaar een onvergetelijke ervaring worden. Ook de 60+ kaatsers zijn nog volop actief en laten nog mooi kaatsen zien. Er zijn nog steeds 60+ers die een keer die eerste prijs willen halen, zodat ze in de eregalerij een plekje krijgen. Het zou mooi zijn als ook de dames de weg naar de Lanen weer vinden in de groepen 5 (11-35) en 7 (36+) We zagen vorig jaar een afname van het aantal deelnemers en konden helaas groep 7 geen doorgang laten vinden. Dit jaar verwachten we toch weer minimaal 8 parturen op de lijst, zodat we de Siebo Homminga bokaal kunnen uitreiken.

Het comité is al weer druk in voorbereiding om er een prachtige 72e editie van te maken! Vergunningen zijn geregeld, sponsors zijn aangeschreven en hebben al weer mooie bijdragen geleverd.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com