Deelname Lanenkaatsen (12 tot en met 16 juni) over de 100!

Over een maand is het al weer zover. Van 12 tot en met 16 juni wordt de 72e editie van het Lanekaatsen gehouden in de historische binnenstad van Harlingen. Het Lanenkaatsen valt samen met de juni feestweek. Sinds de aanmelding medio april is geopend, loopt het aantal deelnemers mooi door. Inmiddels zijn er al weer 100 kaatsers die zich hebben opgegeven. We hopen de 285 aanmeldingen van vorig jaar weer te verbeteren. Op naar de 300! Dus sportieve en enthousiaste Harlingers en kaatsvrienden uit de omgeving. Geef je op voor dit unieke gebeuren vol spanning, humor en sensatie!

Je kunt je opgeven voor het Lanenkaatsen tot en met zaterdag 11 juni 17:00 via www.lanenkaatsen.nl of bij Kamsma Schoenen op de Kleine Breedeplaats in Harlingen. De groepsindeling is als volgt:

Vrienden en trouwe sponsors
Om het Lanenkaatsen te organiseren zijn wij voor een groot gedeelte aangewezen op de sponsoring vanuit het bedrijfsleven en de middenstand van Harlingen en omstreken. We hebben al weer een mooie bijdrage ontvangen van onze trouwe sponsors groot en klein. Voor een extra financiële impuls zijn we in 2002 gestart met de actie “Vrienden van het Lanenkaatsen”, en niet zonder succes, want al ruim 220 mensen die het Lanenkaatsen een warm hart toedragen hebben zich hiervoor opgegeven en voor € 10,- een plaatsje op het alom bekende “vriendenbord” verworven.

Wil je het Lanenkaatsen ook steunen? “Hey maat! Wud dan oek vriend van uh Lanen!” Als je je nu aanmeld op Vriendenactie en je wordt vriend dan krijg je 5 euro korting op ons prachtige multimedia-jubileumboek, die in het najaar uitgebracht wordt. Je betaald dan slechts 20 euro! Mocht je geen vriend willen worden en heb je wel belangstelling voor het boek dan betaal je 22,50. Het boek zal voor de feestdagen ook in de plaatselijke boekhandel verkrijgbaar zijn voor 25 euro. Een must have voor elke Lanekaatsenliefhebber!

Graag tot ziens op de Lanen van maandag 12 tot en met vrijdag 16 juni!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com