Voorinschrijving jubileumboek sluit 15 oktober

Nu het Jubileumboek nagenoeg klaar is en binnenkort de definitieve versie naar Flevodruk gaat voor de productie, wordt de voorinschrijving binnenkort namelijk op 15 oktober gesloten. Wil je nog gebruik maken van de € 2,50 korting? (Je betaald € 22,50 voor het boek in plaats van € 25,-) dan moet je er nu bij zijn. Je kunt het boek reserveren via onze website: Voorinschrijving jubileumboek 75 jaar Lanenkaatsen – Lanenkaatsen Inmiddels is duidelijk dat we geen concessies willen doen aan de inhoud van het boek die er nu staat en daarom hebben we besloten om 24 extra pagina’s te laten toevoegen. Dit brengt wat extra kosten met zich mee, maar we nemen deze voor lief.

Mocht je nog een donatie of een sponsoring willen doen ten behoeve van het boek om deze extra kosten te dekken dan houden wij ons aanbevolen. Je kunt contact opnemen via info@lanenkaatsen.nl

Het jubileumboek 75 jaar Lanenkaatsen zal begin december in alle Harlinger boekhandels verkrijgbaar zijn. Met trots presenteren we dan deze prachtige multimedia uitgave vol met foto’s, kaatsers, verhalen, achtergrondinformatie en diverse verwijzingen naar online materiaal zoals beelden en foto’s en webpagina’s. Het jubileumboek wordt met veel zorg samengesteld samen met onze partner Flevodruk. Al een aantal jaren wordt er achter de schermen hard gewerkt aan de inhoud. Het boek bevat (nieuw) materiaal uit de collecties van de Harlinger fotografen Hein van den Oever, Joachim de Ruijter, Dorus Breidenbach en Stefan Postema. Daarnaast hebben Clemens van der Zwet en Doede van der Hoek opnames gemaakt met bekende kaatsers, vrijwilligers en andere nauw betrokkenen bij het Lanenkaatsen. Ook zullen veel verhalen terugkeren over de verschillende decennia van het Lanenkaatsen en de kaatsers van de Lanen. Wiebe van Dijk, Theo Outhuijse en Niels Outhuijse verzorgen de teksten. Kortom een fraaie hardcover die niet in je boekenkast mag ontbreken.

Ook zal het boek in december officieel gepresenteerd worden. verdere uitnodigingen en informatie hierover volgen binnenkort! Het is natuurlijk een hele investering voor een stichting zoals het Lanenkaatsen, daarom zijn we ook op zoek naar sponsors en of donateurs, die het Lanenkaatsen een warm hard toedragen. Sponsors kunnen een staffelkorting ontvangen bij een bepaalde afname bijvoorbeeld als relatiegeschenk of kerstcadeau voor het personeel. Donateurs en sponsors kunnen een eervolle naamsvermelding krijgen in het jubileumboek.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com