In Memoriam: Gerrit van der Ploeg

Afgelopen week kwam het trieste bericht dat onze keurmeester Gerrit van der Ploeg is overleden.
We kennen Gerrit natuurlijk als sportman in hart en nieren en als iemand die altijd en voor iedereen klaar stond. Naast z’n vrijwilligerswerk bij de verschillende voetbalverenigingen, zwemclub de Vikings, de EHBO-vereniging, de Casper di Robles zeezwemtocht maakte Gerrit ook al sinds 2010 deel uit van het keurmeesterkorps van het Lanenkaatsen. Een fantastische vrijwilliger. Als keurmeester enorm betrokken, toegewijd en gedecideerd. Daarnaast was hij de afgelopen jaren steevast aanwezig bij het opbouwen en afbouwen als lid van onze werkploeg. 

Gerrit was zelf ook actief deelnemer van het Lanenkaatsen. Tussen 1977 en 2019 kaatste hij maar liefst 24 keer mee. Helaas voor hem geen overwinning, maar wel twee keer een 2e plaats. In 1977 met Jac. Nieuwenburg en Karst van der Heide en in 2014 met Peter Kwast en Bennie Hof.

We verliezen met Gerrit een fijn mens en een geweldige vrijwilliger. We waarderen hem dan ook zeer om zijn enorme betrokkenheid, toewijding en inzet van ons mooie evenement. 

We zullen Gerrit gaan missen en we wensen de familie en vrienden veel sterkte toe!

Stichting Comité Lanenkaatsen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com