Lanenkaatsen naar record deelnemers!

De laatste uurtjes van de aanmelding lopen! meestal komen er nog wel wat aanmeldingen binnen op de zaterdag. Ook bij Kamsma in de zaak is het altijd nog spannend, welke kaatsers nog binnen komen lopen. Nu zijn we al over de 320 deelnemers en ook bij de dames 36+ hebben we nog minimaal 1 deelneemster nodig om de 8 parturen op papier te krijgen. Het zou fijn zijn wanneer we 24 kaatsers op de lijst krijgen bij groep 7, maar bij 22 gaat het feestje door!

om 17:00 uur sluit de lijst. de aanmeldingen zijn te bekijken op onze site:
https://www.lanenkaatsen.nl/?page_id=434 vanaf 19:00 gaan we loten bij Piet Paulusma met live verslag van Radio Stad Harlingen. In de loop van de avond zullen de lijsten geplaatst worden op onze website en morgen komen de lijsten in de etalage van Kamsma Schoenen op de Kleine Breedeplaats! De spanning stijgt wordt het een top of flop partuur… het maakt niet uit, want de belevenis op de Lanen is altijd prachtig!

Maandag starten we met de groepen 1, 2, 3 en 7. Dus ook de dames 36+ komen zoals het nu staat weer in actie om te strijden voor de Siebo Homminga Bokaal! We starten om 18:30. Graag om 18:15 aanwezig! Dinsdag starten de groepen 4, 5, 6 met hun eerste omloop, ook om 18:30!

De werkploeg is al weer druk bezig om alles in orde te maken op de Lanen ondanks het slechte weer! de vooruitzichten voor volgende week zijn in ieder geval hoopgevend!

We hebben er weer zin in, tot volgende week!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com