Vanavond start Lanenkaatsen met record aantal parturen.

Vanavond start Lanenkaatsen met record aantal parturen. Sinds het 50 jarig jubileum in 1999 met 367 deelnemers hebben we niet meer zoveel deelnemers op de lijsten gehad als nu. Met 343 deelnemers en 116 parturen wordt het voor de wedstrijdleiding een hele klus om het geplande programma volgens plan af te werken.

We starten vanavond met de eerste omloop in de groepen 1 (11-16), 2 (17-35), 3 (36-49) en 7 (dames 36+) In totaal zijn er 32 partijen te kaatsen in de eerste omloop. We vragen kaatsers en keurmeesters om zo efficiënt mogelijk te werk te gaan. Dus kaatsers graag zo snel mogelijk naar het perk begeven waar gekaatst moet worden. Kort inslaan en dan los! We streven er naar om alle 32 partijen te kaatsen, maar wanneer het wat tegenzit kan het zijn dat er een enkele partij verplaatst wordt naar een later moment. We zullen hier zo duidelijk mogelijk over communiceren. Onder de optie loting kun je al partuur- en programma informatie vinden even als het verloop van de groepen! De omstandigheden zijn in ieder geval optimaal! De langste dagen van het jaar en prachtig weer! De partijen zullen vanavond weer kort onderbroken worden voor de opening van de juni feestweek over de Lanen. We wensen kaatsers, vrijwilligers en publiek heel veel plezier en succes!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com