Deelname Lanenkaatsen bijna 300 deelnemers! nog 3 dagen…

Nog 2 dagen te gaan en dan sluit de deelnamelijst voor de 70e editie van het Lanenkaatsen. De deelnameteller is inmiddels de 300 kaatsers voorbij. Groep 2 (17-35) heeft de meeste aanmeldingen namelijk al 50. Groep 1 volgt met bijna 40 deelnemers op dit moment. De Dames groep 5 (11-35) heeft 34 aanmeldingen en de sinds vorig jaar nieuwe damesgroep 36 jaar en ouder heeft op dit moment 10 aanmeldingen. We hopen dat in de laatste 10 dagen nog meer 36+ dames volgen, zodat we ook dit jaar weer deze groep kunnen organiseren en de Siebo Homminga bokaal kunnen uitreiken. De groepen 3 (36-49), 26 aanmeldingen, 4 (50-59), 27 aanmeldingen en 6 (60+) 21 aanmeldingen kunnen nog wel wat versterking gebruiken. We weten uit ervaring dat men in deze leeftijdscategorieën vaak in de laatste weken opgeeft. We zitten hiermee op de trend van vorig jaar toen we boven de 300 deelnemers uitkwamen. Voor iedere klasse geldt een minimale deelname van 8 parturen.

Onder de deelnemers zijn tot nu toe 68 Harlingers, 28 Franekers, 22 Sexbierummers, 8 Arummers en 8 Midlummers. Witmarsum is ook in opmars met 8 deelnemers. De overige deelnemers komen uit de andere omliggende dorpen en een enkeling van verder. Er zijn al weer 18 nieuwelingen op de lijst genoteerd en 25 terugkeerders, die vorig jaar niet meededen. Siep Roukema, Andre Dijkstra en Ludwig Seerden doen hij voor de 30e keer mee sinds 1980.

We mogen al weer 4 nieuwelingen noteren van 11 jaar, namelijk: Mirthe Visser, Sijtse Kloosterman, Kay Odolphi, Niek Bijma, Marieke Mulder en Mark Reitsma! Bekende kaatsnamen. De oudste deelnemer tot nu toe is Heinz Palsma van Sexbierum met 75 jaar.Kees Bergsma en Pieter Sikkema doen ook mee op 74 jarige leeftijd. Bennie Hof en Niels Outhuijse zijn jubilaris dit jaar. Zij doen voor de 25e keer mee sinds 1980. Voor Nancy Boomstra, Allard Hoekstra, Anja Junior, John Mons, Boudewijn Tulen en Justin Haarsma is het de 10e editie dit jaar. IJsbrand Brandsma doet al voor de 38e keer mee sinds 1981 evenals Pollie Kwast. Peter Kwast is er dit jaar voor de 34e keer bij sinds 1981.

Het is goed om te zien dat bijna 2 op 3 betalen via onze nieuwe ideal koppeling, hardstikke handig en minder administratie!

Je kunt je nog opgeven tot en met zaterdag 15 juni 17:00 via www.lanenkaatsen.nl of via Kamsma Schoenen op de Kleine Breedplaats in Harlingen.

De loting vind dit jaar plaats in het pand van Piet Paulusma met verslag van Radio Stad Harlingen op zaterdag 15 juni vanaf 19:00. In de loop van de avond zullen de lijsten in de diverse groepen te vinden zijn op onze website www.lanenkaatsen.nl. Op zondag komen de lijsten ook te hangen in de etalage bij Kamsma Schoenen.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com