Aanmelding 70e editie Lanenkaatsen van start!

Nog een kleine 2 maanden en dan is de 70e editie van het Lanenkaatsen weer los gebarsten met een mix van spanning, humor en sensatie. Op maandag 17 juni starten we weer met het bekende programma. De groepen 1. (11-17) 2. (18-35) 3. (36-49) en 7. (Dames 36 jaar en ouder) kaatsen hun eerste partij op maandag. De groepen 4. (50-59), 5. (Dames 11-35) 6. (60+) kaatsen hun openingspartijen op de dinsdag 18 juni.

Vanaf dit Paasweekend gaat de inschrijving weer van start. Het deelnameformulier op de website is dan weer geopend. Ook liggen de inschrijflijsten bij Kamsma weer klaar, dus alle mogelijkheden om er weer bij te zijn als deelnemer van deze lustrum editie. Je kunt dit jaar de betaling verrichten met Ideal. Aansluitend op de aanmelding heb je de mogelijkheid om een bankbetaling van 5 euro te verrichten. Als alternatief kun je nog steeds in de studio op de Lanen betalen, maar het is wellicht makkelijk om dit al via Ideal geregeld te hebben.

We zien dat de jongste groep 11-17 jaar weer goed in de lift zit de afgelopen jaren. We zijn heel blij met de vele jonge jongens en meisjes die de stap naar de Lanen durven te maken! Het jeugdkaatsproject op de scholen in de regio ligt hier zeker ten grondslag aan. De groepen 2. (18-35) en 5. (Dames 11-35) lopen traditioneel goed met veel deelnemers uit Harlingen en de wijde omstreken. De overige groepen zijn vaak wat kleiner, maar we hopen ook de “sportieve middenklasser” en de nog fitte “jong- en oldtimers” weer op de Lanen te zien als deelnemer. We hopen dit jaar ook weer de Siebo Homminga bokaal uit te reiken aan de koningin van groep 7 (Dames 36 jaar en ouder)

Het comité is al weer druk in voorbereiding om er een prachtige 70e editie van te maken! We zien jullie graag wer op de Lanen in juni!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com