Hilko Mulder vanaf 2020 nieuwe voorzitter van het lanenkaatsen!

Foto: Ubbo Posthuma

Hilko Mulder is binnen het comité Lanenkaatsen unaniem gekozen als nieuwe voorzitter vanaf volgend jaar. De huidige voorzitter Theo Outhuijse had bij de aanvang van zijn 2e periode als voorzitter (4 jaar geleden) aangegeven niet opnieuw voor een lange periode beschikbaar te zijn maar samen met het comité te willen zoeken naar een geschikte opvolger. Dat is gelukt met deze keuze; Hilko heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een uitstekend bestuurder. Zonder al te veel op de voorgrond te treden heeft hij intern bewezen alle ingrediënten van een goede voorzitter te bezitten. Theo ziet terug op weer een paar fijne en succesvolle jaren waarin het Lanenkaatsen er op alle gebieden goed voor staat; het aantal kaatsers boven de 300, het keurmeesterkorps is versterkt met een aantal “oud kaatsers” die veel ervaring meebrengen en ook een aantal jonge krachten, we hebben een actieve werkploeg, het comité functioneert uitstekend, en we hebben de steun van een trouwe hoofdsponsor en een groot aantal fantastische sub-sponsors zowel groot als klein. Kortom een prima moment om de voorzittershamer over te dragen.
Maar eerst gaan we er dit jaar “samen” nog een mooi 70 jarig jubileum van maken.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com