30 deelnames, 13 punten en al 6 keer met dezelfde maat!

Rara over welke Lanenkaatser hebben we het? Het zou zo maar een van onderstaande prominenten kunnen zijn. Je kunt het zelf allemaal opzoeken. Ben je ook zo benieuwd bij wie je ook weer in het partuur zat toen twee jaar geleden en hoeveel punten je hebt ten opzichte van je maten of familieleden. Je kan het allemaal eenvoudig vinden in de kaatser database met alle deelnames (sinds 1981) en prijzen. (sinds 1950) Neem ook snel een kijkje in de historie van het Lanenkaatsen. Je kunt zelf zoeken, sorteren en doorklikken op de deelnames! vragen? stel ze gerust via info@lanenkaatsen.nl

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com