Prosoft ICT en Stichting Comité Lanenkaatsen organiseren kaats-clinic op 25 mei

Stichting comité Lanenkaatsen organiseert in samenwerking met onze hoofdsponsor Prosoft ICT een interessante kaats-clinic, in de aanloop naar de 69e editie van het Lanenkaatsen. Het Prosoft terrein op de Oostpoort in Harlingen vormt op 25 mei vanaf 16:00 het decor voor dit evenement. De kaats clinic is bedoeld voor zowel de sponsors van het Lanenkaatsen als ook relaties van Prosoft ICT. In een informele setting kunnen genodigden actief of passief deelnemen aan de kaats-clinic met medewerking van enkele coryfeeën uit het (straat)kaatsen, daarnaast is er de mogelijkheid om onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar kennis te maken of bij te praten.

Deze kaats-clinic is de opvolger van de sponsorpartij die voor het laatst verkaatst werd in 2016. Het evenement is bedoeld voor managers en bedrijfsleiders van de uitgenodigde bedrijven. Tijdens het gezellig samenzijn is er ook de mogelijkheid tot netwerken.

Sinds een half jaar zijn de diensten in het pand van Prosoft ICT uitgebreid onder de naam Telecombinatie Business Center Harlingen. Het is nu ook mogelijk om je zakelijke mobiele en vaste telefoon abonnementen bij ons vast te leggen of te verlengen. Daarnaast leveren we ook telefoons, tablets en accessoires. We vertellen jullie graag meer over de mogelijkheden voor jou bedrijf tijdens een korte introductie!

neem een kijkje op:

Prosoft ICT Services

Telecombinatie Business Center Harlingen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com