Geweldige deelname bij 75-jarig jubileum Lanenkaatsen

De praktijk leert dat een jubileumeditie altijd meer deelnemers trekt naar de Lanen. Het was afwachten met de concurrentie van ” de Slachte” op de zaterdag en allerlei andere activiteiten in deze periode waar de teller op zou eindigen. met 352 reguliere deelnemers in 1 van de 7 groepen en 18 stedenpartij kaatsers komen we uit op 370 deelnemers. Alleen het 50-jarig jubileum met 367 deelnemers van de laatste decennia kan tippen aan deze score. De records uit de jaren ’50 zijn moeilijk te evenaren toen we boven de 400 deelnemers gingen.

Een unicum is de 100 deelnemers in groep 2 met 34 parturen. Ook zijn we blij dat groep 7 doorgang kan vinden met 25 deelnemers en 9 parturen. De andere groepen hebben ook een mooie bezetting met zo’n 40 tot 50 deelnemers per groep. We trappen morgen af met de eerste omloop van de groepen 1 en 2. Aanvang van de partijen is 18:30. Graag om 18:15 aanwezig.

Link naar de partuurlijst

Gisteravond vanaf 19:00 vond de loting plaats in ” huize voorzitter” onder toeziend ook van hoofdscheidsrechter Lieuwe Brandsma. Simon van dijk hield een oogje in het zeil om te kijken of alles goed verliep. Ook adviseurs Johannes Hellinga en Theo Outhuijse waren aanwezig samen met voltallige bestuur. Ook de catering was weer vanouds verzorg! In de tuin (gelukkig wel overdekt) deed Omroep Zilt live verslag.

Ondanks dat we dit jaar niet kunnen tippen aan het weer van vorig jaar, gaan we er een prachtige week van maken met op woensdagavond de stedenpartij, die terug is op het programma en gedurende de week een fototentoonstelling in het Bethelkerkje op de Lanen.

Link naar het programma!

We zien jullie van de week op de Lanen en maken er is moois van met z’n allen!

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com