In Memoriam Jurjen Dijkstra

Afgelopen week ontvingen we het droevige bericht dat oud-comitélid en veelvoudig deelnemer Jurjen Dijkstra is overleden. Jurjen was penningmeester en bestuurslid van het Lanenkaatsen in de periode 1994 tot en met 2004.Als kaatser deed hij 24 keer mee tussen 1975 en 2010.

Hij won 3 keer de Lanen. In 1991 in groep 3 met oud-voorzitter Theo Outhuijse en Joop Bruinsma en een jaar later weer in dezelfde groep met Piet Kuiken en Simon de Groot. Jurjen werd dit jaar ook tot koning uitgeroepen. Pas in 2010 was het weer eens raak toen hij in groep 4 de sterkste was met Dirk Monsma en opnieuw Simon de Groot. Ook haalde hij nog twee maal de 3e plaats en daarmee heeft Jurjen 11 punten verzameld in het puntenklassement.

We wensen familie en vrienden veel sterkte toe met het verlies!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com