De winnaars van de 70e editie Lanenkaatsen zijn bekend!

Het Lanenkaatsen 2019 zit er weer op. Wat hebben we een geweldige week gehad. Ook de finaleavond weer zonovergoten en massa’s publiek. Ze koppen waren niet te tellen zoveel! Veel bekenden en oud bekenden langs de lijn. De sfeer was optimaal!

Afscheid nemend voorzitter Theo Outhuijse ontving uit handen van de burgemeester de “Harlinger draagspeld” voor onder meer al zijn bewezen diensten op de Lanen. Bijna 20 jaar was hij in totaal voorzitter! Theo enorm bedankt! Simon van Dijk nam de eerste Levi Pais Plaquette in ontvangst voor al zijn bewezen diensten op de Lanen. Hij was al vanaf het begin betrokken bij de Lanen als kaatser, keurmeester en hoofdscheidsrechter! Hij ontving de Plaquette uit handen van de nazaten van de familie Pais, die speciaal waren over gekomen naar Harlingen.

bekijk hier de foto’s van Postema media

Winnaars groepen 1 (11-16), 2 (17-35), 3 (36-49), 4 (50-59), 5 (DA 11-35), 6 (60+), 7 (DA 36+)

Namen zijn te vinden bij de uitslagen

uitslagen zijn te vinden via deze link

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com