Lowie Quisenaerts

Lowie inmiddels 30’er doet naar verwachting voor de 19e keer mee dit jaar aan de Lanen. Hij valt niet op door alle prijzen die hij bij elkaar heeft gekaatst. Nee hij won de Lanen slechts 1 keer in 2003. Wat wel bijzonder is te noemen dat hij één van de weinige kaatsers is die sinds dat hij mee doet nog nooit een editie heeft gemist. Lowie kaatste voor het eerst mee in 1999 op 12 jarige leeftijd toen hij in een partuur zat met Dennis Schrik en Hans de Ruiter. Het avontuur was van korte duur, maar Lowie kreeg de smaak te pakken en ontwikkelde zich tot een gerenommeerde straatkaatser!

Ook in het tweede jaar met Gerlof Smits en Auke Bruinsma was de eerste omloop het eindstation. Een jaar later een mooi partuur met Dennis Wijnjeterp en Elmer Steijger. De kansen leken aanwezig. Helaas voor hem ging het in de 3e omloop mis. Net voor de prijzen er af.

Na een eerste omloop in 2002, was het in 2003 wel raak met zijn maten Laurens Looijenga en Hylke Nauta. Lowie stond zo best te kaatsen dat hij ook als koning werd uitgeroepen.. In de finale waren ze te sterk voor Dikkie Kuipers, Theo Smit en Allard Visser. Het was het laatste jaar in groep 1!

In groep 2 wil het nog maar niet vlotten om een overwinning te pakken. Samen met Robert Postuma en Chris Outhuijse pakten ze in 2010 nog wel de derde plaats, maar daar bleef het tot nu toe bij. Lowie heeft nog een paar jaar om ook een overwinning te pakken in de sterkste groep 2!

Bekijk hier de volledige lijst van Lowie:

https://www.lanenkaatsen.nl/kaatsers/K99073.htm

Lowie, Je won voor het laatst in 2003, heb je niet zoveel geluk in het lot en verwacht je groep 2 nog een keer te gaan winnen?

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com