In Memoriam Freek Helvrich

Vorige maand is ook een oud vrijwilliger van het Lanenkaatsen overleden in de persoon van Freek Helvrich. Freek was een stille kracht in het keurmeesterkorps. Al in 1996 maakte hij deel uit van de vaste keurmeestergroep. Samen met Jaap Nieuwenburg en Willem Tienstra waren zij het vast groepje bij perk 4. Later werd er meer gerouleerd. Freek was 20 jaar actief als vrijwilliger toen hij in 2015 afscheid nam met het welbekende Lanenkaatsentegeltje. Freek droeg altijd trouw zijn Lanenkaatsenpet. Van 1993 tot en met 1995 kaatste hij ook zelf mee lezen we in de statistieken.

We wensen familie en vrienden veel sterkte toe met het verlies en we houden Freek zeker in herinnering met de Lanen! 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com