In Memoriam Geert van Slooten

Afgelopen weekend kwam het trieste bericht dat onze keurmeester Geert van Slooten is overleden. Geert was niet alleen keurmeester, maar gedurende lange tijd heeft hij ook mee gekaatst op de Lanen. Geert was een echte teamspeler en al sinds 2010 een trouwe keurmeester tijdens het Lanenkaatsen.

Keurmeester in lichtblauw jack: Geert van Slooten

Het lijkt er op dat Geert in de jaren ’60 al als deelnemer actief was op de Lanen in groep 1. Hij behaalde een 3e prijs met P. Gonggrijp en D. van der Heide. Daarna zien we noteringen van deelnames in de jaren ’80 in de tussentijd dus geen prijzen behaald. Pas in 1992 was Geert weer dicht bij een finale. Helaas strandde hij weer op de 3e plaats met zijn maten Bouke Zuiderhof en Jan Wever. In 1997 kwam Geert met Harm Bloemhof en Ype Hiemstra dan eindelijk in de finale. Ze kwamen echter net te kort om te winnen. Koos Weitenberg, Gerrit Zegel en Willem van Keulen wonnen de titel. Dichter bij de kransen en de foto kwam Geert niet meer. In 2012 was er nog één keer de 3e prijs. In 2018 was zijn laatste deelname toen hij in de eerste omloop met Lieuwe Brandsma en Ype Hiemstra ten onder ging.

We zullen Geert, als stille kracht op de Lanen, gaan missen en we wensen familie en vrienden veel sterkte toe!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com