Gastheer en adviseur Piet Paulusma overleden

Ons bereikte het trieste bericht dat Piet Paulusma is overleden. Daar zijn we stil van.
Al enkele jaren vond de loting van het Lanenkaatsen plaats bij Piet thuis. Dit waren gezellige avonden waar Piet als gastheer zorgde voor een warme en gezellige sfeer. Piet was ook altijd bereid om te adviseren als bepaalde weersomstandigheden een Lanenavond of partijen zouden gaan beïnvloeden. Piet zorgde ook dat het Lanenkaatsen regionaal en nationaal bekendheid kreeg door tijdens de Lanenweek opnames te maken voor zijn weerprogramma. Dankzij Piet hebben vele mensen een beeld gekregen van ons prachtige evenement en daar zijn we Piet zeer dankbaar voor.

Piet Paulusma interviewt voormalig voorzitter Theo Outhuijse op de Lanen.

Met Piet verliezen we iemand die veel betekend heeft voor ons al Comité maar bovenal een zeer warm en fijn mens. Wij zijn Piet zeer dankbaar voor alles wat hij betekend heeft en wensen de kinderen, familie en vrienden veel kracht en sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com