De Riedpolder hoofdsponsor Lanenkaatsen

Een feestelijke gebeurtenis dinsdagavond voor Stichting Comité Lanenkaatsen: de officiële introductie van de nieuwe hoofdsponsor. Ruim twaalf jaar lang was het bedrijf Prosoft ICT BV de hoofdsponsor, en Windstroompark De Riedpolder neemt het stokje over.

“We zijn Prosoft ICT heel dankbaar dat ze dit zo lang hebben gedaan”, zegt voorzitter Hilko Mulder, die samen met voormalig voorzitter Theo Outhuijse op zoek ging naar een opvolger. Zij hadden een goed gesprek met Alie en Wim Kroon van Windstroompark De Riedpolder. “Ook zij hebben een warm hart voor het Lanenkaatsen”, aldus Mulder. Wim heeft diverse keren meegedaan en zelfs één keer de tweede prijs gewonnen. Dinsdagavond werd in huize Kroon het 5-jarig contract ondertekend. Eigenlijk zou dat vorig jaar al plaatsvinden, maar door corona ging het Lanenkaatsen niet door en werd ook de ondertekening uitgesteld.

“Dat het Lanenkaatsen dit jaar niet in juni kan plaatsvinden, zal geen grote verrassing zijn. Juni komt simpelweg te vroeg”, zegt voorzitter Mulder. “Lanenkaatsen zonder publiek is voor het comité geen optie. De kracht van het Lanenkaatsen is juist de wisselwerking tussen kaatsers en publiek en dat maakt het Lanenkaatsen zo bijzonder.” Het comité heeft dan ook besloten het Lanenkaatsen te verplaatsen naar vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 september. ’s Avonds kaatsen is dan overigens geen optie vanwege de invallende duisternis. “We zijn enorm blij dat het deze keer weer door kan gaan”, laat Mulder weten. “We hopen dan ook weer op veel deelname.” In 2024 viert het Lanenkaatsen haar 75-jarig bestaan.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com