Voorbereidingen Lanenkaatsen 2018 in volle gang

Lanenkaatsen 2018 van 4 tot en met 8 juni!

Grote waardering voor sponsors klein en groot!
De 69e editie van het Lanenkaatsen wordt gehouden van 4 tot en met 8 juni a.s. en valt ook dit jaar weer samen met de “Harlinger Feestweek”. De winter lijkt achter de rug, maar maart roert zijn staart natuurlijk. Stichting Comité Lanenkaatsen heeft inmiddels al weer twee productieve vergaderingen achter de rug. De vergunningen zijn inmiddels weer aangevraagd bij de gemeente en ook de sponsorleden zijn weer volop in actie. Het Lanenkaatsen is niet te organiseren zonder de bijdragen van onze trouwe sponsoren, klein en groot. We zien er naar uit om er weer een topweek van te maken in juni vol spanning humor en sensatie. Wij hopen ook nu weer op jullie ondersteuning! Wil je ook een steentje bijdragen aan de ‘Lanen’ als sponsor? …dat kan! Vraag naar de mogelijkheden via sponsoring@lanenkaatsen.nl of wordt vriend van de Lanen.

Onze grote sponsors

Nieuwe ‘responsive’ website
Alle vertrouwde informatie is te vinden op onze nieuwe website www.lanenkaatsen.nl. Uit onderzoek blijkt dat de helft van onze bezoekers een mobiele telefoon of tablet gebruikt om de gewenste informatie te vinden. De oude site was hier nog niet geschikt voor. De nieuwe versie is ‘responsive’, dat betekent dat lay-out zich automatisch aanpast aan de grootte van je scherm, waardoor je in alle gevallen een prettig leesbezoek ervaart. De nieuwe technologie zorgt tevens voor een efficiëntere nieuwsvoorziening met koppelingen naar onze social media kanalen: Facebook, Twitter en Youtube. We zijn nog druk bezig met de finetuning van de nieuwe website, maar de meeste informatie over de komende editie, historie en kaatsers is al weer terug te vinden. Hebben jullie tips dan horen we dit graag. Je kunt ons mailen: info@lanenkaatsen.nl

7 groepen / 6 perken
De komende editie zullen we weer in 7 groepen kaatsen. Het zou mooi zijn wanneer ook de dames 36+ groep in navolging van vorige editie weer wat nieuwe aanwas krijgt. Het minimale aantal parturen om een groep te kunnen organiseren is 8, maar we gaan uit van meer natuurlijk! Door de inzet van het perk op de Kleine Ossenmarkt, kunnen we meer partijen kaatsen in de Lanenweek. Hierdoor kunnen we een groei van het aantal deelnemers aan ook bij mindere omstandigheden. Het zou mooi zijn wanneer we de 318 deelnemers van vorig jaar kunnen evenaren of overtreffen.

Johannes Hinrichs
We zijn trots op het feit dat we een nieuw bestuurslid aan jullie kunnen voorstellen. Johannes Hinrichs gaat invulling geven aan de technische zaken op het gebied van inrichting en aankleding van de Lanen, naast zijn functie als keurmeester.

Aanmelding medio april van start.
De opgave kan uiteraard weer via de website. De aanmelding zal medio april weer van start gaan. Ook is het mogelijk om je op te geven voor de Lanen bij Kamsma schoenen op de Kleine Bredeplaats. Ook hier zullen de lijsten halverwege april weer klaar liggen.

De komende maanden houden we jullie weer op hoogte van de ontwikkelingen omtrent het Lanenkaatsen in de regionale kranten, via onze website (www.lanenkaatsen.nl), harlingenboeit.nl, Facebook pagina en Twitter.

Stichting Comité Lanenkaatsen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com